Giv altid det bedste videre

Familie

Heldigvis får de fleste en familie, fordi de ønsker sig dem. For alle har brug for masser af kærlighed, og de skal føle at de er ønsket og villet af deres forældre. Der er meget arbejde forbundet med familien, men til gengæld får man også meget igen. Der er vel ikke noget mere vidunderligt end at opleve sin egen families kærlighed og tillid. Det giver kræfter og energi, og begge dele har man brug for, som forælder. Længe leve kærligheden, for det er den største drivkraft af alle.

Og hvor er det godt at der er noget, der hedder Staten, for det er ikke gratis at passe på sine små poder. Især ikke i den første tid, hvor det kun er den en forælder, der kan gå på arbejde. Det løser sig heldigvis altid alligevel, og der skal nok blive råd til det hele. Det er vigtigt at man får købt det rigtige udstyr og tøj. Her gælder det, som i så mange andre tilfælde, at kvalitet altid betaler sig. Det er sjældent en god ide at gå på kompromis med kvaliteten, når det gælder udstyr eller tøj.

Vælg det helt rigtige

Hvis man er på udkig efter noget tøj eller udstyr til sine nærmeste, så køb det, der står højst på listen. Hellere får virkelig gode ting, der kan bruges til noget, og holder, end mange ting, der hurtigt går i stykker eller bliver uinteressante. Et godt stykke legetøj kan holde til mange timers leg, og være med til at udvikle, mens dårligt legetøj som regel kun bliver brugt en enkelt gang, hvorefter det enten går i stykker eller kommer til at samle støv i legetøjskassen.

Sådan forholder det sig også med udstyret til de mindste. En god barnevogn eller rangle er ikke til at slide op, mens billigere versioner ofte fejler eller bliver for kedelige. Og selvom den billige variant er billigere, så er det alligevel en udgift, og bliver den ikke brugt, eller finder anvendelse, så er det penge lige ud ad vinduet. Man skal tænke sig om, og vælge med omhu, når man køber ting til de kære små. Køber man det rigtige, så er pengene altid godt givet ud.

Ubetinget kærlighed

Kærlighed på betingelser er ikke rigtig kærlighed. Det er en noget-for-noget-ting, som ikke har det mindste med kærlighed at gøre. Man behøver ikke at sige ja og amen til alt, bare fordi man elsker betingelsesløst.

Opdragelse er også vigtig, men bagved skal kærligheden altid være til stede. Det er noget andet, hvis man køber massage i Viborg. Al massage i Danmark er underlagt betingelser, og det er faktisk helt fair. Man betaler for det, man får.

«
»

Skriv et svar